Vi tilbyr ekte håndlaget hjemmebakst basert på våre egne gode og tradisjonelle oppskrifter. Et sunt, næringsrikt og balansert kosthold i hverdagen.

Vi tilbyr ekte håndlaget hjemmebakst, som er basert på våre egne gode og tradisjonelle oppskrifter. Vi er opptatt av at våre bakevarer skal smake godt, og at de skal være uten kunstig farge og andre tilsetningsstoffer. Vi baker alle våre brød og kaker fra bunnen av i vårt bakeri på Myrene og kan tilby rykende ferske brød og bakevarer hver morgen.

Våre produkter gjør hjemmelaget mat tilgjengelig for folk i farta!

Et sunt, næringsrikt og balansert kosthold i hverdagen.

Hjemmebakeriet har eksistert siden 1990-tallet under navnet «Myrene Hjemmebakeri» Tone ble medeier i 2007 etter å ha vært ansatt siden 2001. Siden sommeren 2011 har Tone og hennes søster Kirsten eid og drevet det som i dag er Hjemmebakeriet.

I høst åpnet også utsalget på Stoa Senter.