24 10, 2016

Slik lager du gresskarlykter og gresskarsuppe

Gresskar skåret ut som et smilende ansikt med lys i er selve symbolet på Halloween og kalles jack-o’-lantern. Gresskar gjør seg godt nettopp som lanterne for å lyse opp en mørk høstkveld. Slik lager du gresskarlykter 1. Lag en skisse på hvor du vil skjære. 2. Skjær av toppen og hul ut gressskaret ved å […]

Les mer

10 10, 2016

Åpningsfest for Fagmøbler 13. – 15. oktober

Torsdag 13. oktober kl. 10.00 er det endelig åpningsfest for Fagmøbler på Stoa Senter og vi holder på hele helgen! Fagmøbelkjeden feirer i år 20 år, og fra 10 butikker i 1996, er det nå 70 butikker rundt om i landet. Det er den møbelkjeden som har størst omsetningsøkning i dag, og de jobber hele tiden […]

Les mer

3 10, 2016

Oppskrift på sukkerfri eplekake med sukrin gold

Hvem skulle tro at en eplekake uten sukker kan bli like himmelsk som vanlige eplekaker? Vi har forsøkt oss på en oppskrift der vi har byttet ut sukker med Sukrin Gold – og det med overraskende godt resultat. Denne sukkerfrie eplekaken passer godt for diabetikere som vil unne seg en liten dessert, eller til andre […]

Les mer

11 05, 2016

Åpningstider i pinsen

Lørdag 14. mai, Pinseaften: kl. 10 – 16 Søndag 15. mai, 1. pinsedag: Stengt Mandag 16. mai, 2. pinsedag: Stengt Tirsdag 17. mai,Grunnlovsdagen: Stengt Vi ønsker alle våre kunder en fabelaktig 17. maifeiring og riktig god pinse!

Les mer

10 05, 2016

Oppskrift på 17. maikake med marengspinner

17. mai er rett rundt hjørnet og en skikkelig 17. maikake i rødt, hvitt og blått hører til! Det som er deilig med denne kaken er kombinasjonen av vanlig sjokoladekake med mykt fyll av hvit sjokolademousse mot de sprø marengspinnene og de syrlige bærene på toppen. Ingen fingre klarer å holde seg unna… 17. MAIKAKE MED […]

Les mer

1 02, 2016

Fastelavn 7. februar

Fastelavn, også kalt fastelaven, betyr egentlig kvelden før fasten og er dagen som tradisjonelt åpnet den kristne fasten. I Norge blir fastelavn markert med pyntede bjørkeris og fastelavensboller med krem og syltetøy. FASTELAVENSBOLLER 50 g gjær (evt 1 pk tørrgjær) 3 ½ dl Melk 100 g Meierismør 100 gs ukker 500 g hvetemel (ca.) ½ ts kardemomme […]

Les mer