Velkommen til Skeidar

Hos Skeidar på Stoa senteret har vi alt du kan drømme om av møbler og interiør til ditt hjem.

Sortimentet består av et stort utvalg produkter innenfor tidsriktige stilarter og et bredt prisspekter. Skeidar forhandler flere sterke norske merkevarer, som Ekornes, Brunstad, Hjellegjerde, Hødnebø, Svane, Jensen og Wonderland.

Skeidar har en egen Brunstad-avdeling som tilbyr norsk kvalitet og designmøbler i ypperste klasse. På vår Hjellegjerde-avdeling får du tidsriktige stoler, hvilestoler, sofa, designicons og motionconcept. Hjellegjerde er norsk design i høy kvalitet.

Vi har også eksklusive møbler fra Hødnebø i en egen avdeling. Den populære stolen Spinnaker kan du prøvesitte hos oss. På samme måte som en seilbåt følger sjøen, følger SPINNAKER kroppen din. Vi utfordrer deg til å ta en pause og nyte følelsen av kvalitet og god design. Velkommen om bord.

I vår store interiøravdeling vil du alltid oppleve noe nytt. Her skifter vi sortiment ofte og tilbyr deg det siste til hjemmet som utgjør en forskjell.

På Stoa senter har vi gode parkeringsmuligheter med 200 gratis parkeringsplasser på begge sider av huset. Parkeringen er gratis og vi har også gratis utlån av henger. Parkeringsplassen er stor så det er lett å komme til med både stor bil og henger.

Fra gateplan er det rullebånd opp til vår avdeling i 2 etg. av Stoa senteret. Husk at du alltid har mulighet for å bestille hjemkjøring av varer og bestille montering.

Velkommen til Skeidar

  • Telefon: 370 73 910
  • Åpningstid: Man - Fre: 10-19 og Lør: 10-16
  • Ansatte: Rune, Trine, Merete, Laila, Øyvind og Line
  • Besøk vår nettside
  • Lik oss på Facebook