Velkommen til Nille

Hos oss på Nille på Stoa senteret finner du alt til enhver anledning. Fra fest og hverdag til bursdag, karneval og konfirmasjon. På Nille er vi gode på alle sesonger til alle årstider. Lys, servietter og duker til en rimelig penge som passer til sesongens trender. På våren får du lys i fine farger og alt du trenger til å fornye boligen din etter vinteren. Engangsartikler til sommerens grilling. Kjølebag og fryseelementer. Eller kanskje du trenger hardplast i fine farger som kan brukes år etter år.

Hos Nille får du både interiør, glass og kjøkkenutstyr i tillegg til en mengde med lys og servietter. Nille har 100% fornøyd garanti på lys – er du ikke fornøyd med lysene du har kjøpt så ta de med tilbake og vi gir deg nye lys eller pengene tilbake. Husk kvittering!

Våre telys er best i test (Tv2 hjelper deg, Okt. 2014)

Nille er butikken for store og små anledninger.

Er det påske, er det mer påske på Nille enn de fleste andre steder. Kylling, egg, lys og servietter. Når Halloween nærmer seg har vi alt til den store halloweenfesten, alt fra borddekking til kostymer. Når julen er her så er det frem med nisser og alt du kan drømme om av julepynt, belysning og gaver. Det samme gjelder gavetips til morsdag, valentine og farsdag. Nille har også et stort utvalg av karnevalsutstyr og når det er skolestart finner du både skolesekk og det som skal oppi.

På Nille finner du også stort utvalg innen rengjøring, og har gode rykter på blant annet supersvampen vår. Vi har også en mengde hobbyartikler, leker, engangsartikler og det meste til scrapbooking, og alltid til lave priser.

Nille Stoa har det du trenger, akkurat når du trenger det.