Velkommen til Lucky Frisør

Hos oss har vi fokus på faglig kvalitet og det siste innen hårtrender.
Lucky Frisør er en av Sørlandets ledende frisørkjeder bestående av 7 salonger i Arendal, Tvedestrand og Grimstad. Vi har drop-in timer for deg som ønsker det, men vil du planlegge er det lett å bestille timer hos oss enten på telefon eller via vår egen app.

Lucky Frisør skal ha et høyt fokus på faglig kvalitet og trender. Med dette skal det oppnås et så stort marked som mulig, samtidig som man er en trendsetter. Lucky Frisør skal skape sitt konkurransefortrinn ved hjelp av høy faglig kompetanse, og med dette være den foretrukne tilbyder av frisørtjenester og frisørrelaterte produkter på Sørlandet.

Vi utfører både herreklipp, dameklipp og barneklipp i tillegg til farge-, stripe og permanentbehandlinger.
Vi tilbyr også håroppsetting til bryllup og hjelper bruden med sminke om det er ønskelig. Vi har både brudepynt, oppsetning og hair-extension. Trenger du å farge vipper og bryn så hjelper vi deg også med det.

Hos Lucky frisør kan vi også ta hull i ørene. Ønsker du å overraske en venninne med en hyggelig tur til frisøren så selger vi gavekort i vår salong.

Lucky har et stort utvalg av produkter for hårpleie og er opptatt av at du får de riktige produktene til ditt hår og hodebunn. Vi har et stort utvalg av hårprodukter fra store leverandører som Wella, Sebastian, ID, Attitude, Osis og Tigi. Vi har både shampoo, balsam, conditioner og hårfarge for å nevne noe. Vi har også et utvalg av Id hårvoks, Attitude hårvoks, Dust it hårpudder, børster og kammer.
Våre frisører er hele tiden under videreutvikling og deltar jevnlig på kurs for å holde seg oppdatert.

Vi ser frem til å møte deg – velkommen til Lucky Frisør Stoa senteret !

  • Telefon: 370 98 078
  • Åpningstid: Man - Fre: 10-19 og Lør: 10-16
  • Ansatte: Astrid Bjornes, Marianne Skuggestøl, Sabina Hirnic og Laila Johnsen
  • Besøk vår nettside
  • Lik oss på Facebook