Velkommen til Ildstedet

Vi ønsker våre kunder velkommen til et lyst og trivelig lokale på Stoa Senter.

Vi fører vedovner fra kjente produsenter som Jøtul, Scan, Ild og Atra. Hos oss finner du både vedovner, peisinnsatser og stålpiper. Vi har høy fagkunnskap og våre montører står klare til å montere din ovn eller peis. Vi drar gjerne ut på en gratis befaring for å sikre at du får rett ovn til ditt behov.

Ildstedet utfører også piperehabilitering, det kan være løsningen hvis du har dårlig trekk, eller hvis pipa du har, sprekker. Ildstedet er navnet på Norges mest erfarne gruppe faghandelsbutikker innen varmebransjen. Vi er eksperter på ovner og peiser, og vi har mye erfaring fra både enkle og kompliserte installasjoner.

Ildstedet har et fantastisk utvalg av ovner og peiser fra Jøtul og Scan. Du møter fagfolk som vet at du står overfor et valg med mange variabler og kan gi deg den veiledningen og tryggheten du trenger. Våre innstallatører er sertifiserte håndverkere, og vi ivaretar alle delene av en innstallasjon, enten det er en stor klebersteinspeis, eller en liten peisovn du har bestemt deg for. Ildstedet er Norges mest erfarne faghandelsgruppe innen varmebransjen. Vi setter vår stolthet i å gi deg en god kundeopplevelse.

Velkommen til vår flotte butikk, vi gleder oss til å vise deg hva vi har.