Velkommen til Grundes Byggshop

Grundes Byggshop er en frittstående byggevarehandel, ikke tilsluttet noen kjede. Vi har det meste av byggevarer, unntatt VVS, flis og malingsprodukter.

Hos Grundes Byggshop finner du et stort utvalg på vinduer og dører fra kjente merker som Harmonie, Dooria og NorDan. Vi kan hjelpe deg med å finne riktig dør til ditt bruk, enten du skal ha en ytterdør, innerdør eller kanskje en ståldør. Om du trenger nytt beslag eller lås til din dør, så kan vi også her bidra her med å finne riktig løsning for deg.

Det er mye strøm å spare når du har gode vinduer i huset ditt. Å planlegge vinduer og dører er noe av det viktigste du gjør når du skal bygge, men også når du skal bytte vinduer der du allerede bor. Det er mange behov, ønsker og krav å ta hensyn til, enten de er praktiske, estetiske eller økonomiske. Vi hjelper deg til å ta de riktige valgene.

Hos Grundes Byggshop så forhandler vi Nettoline kjøkken som er en 100% danskeid kjøkkenprodusent. Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere og via nettbutikk som gjør produktene svært prisgunstige.

Grundes Byggshop er også forhandler av Hey’di. Hey’di har produkter for vanntett overflatebehandling av mur og betong i tillegg til et sortiment som omfatter sementbasert dekorpuss, sparkel og avrettingsmasser, flislim og fugemasser, membransystemer, støpemasser og en rekke spesialprodukter til forskjellige formål innen bygg og anlegg.

Uansett om du er på jakt etter et nytt kjøkken, en ny stige, benkeplater, dører og vinduer får du kvalitetsprodukter til lave priser hos Grundes Byggshop i Arendal.

Velkommen til en hyggelig og økonomisk handel hos Grundes Byggshop

  • Telefon: 370 25 555
  • Åpningstid: Man - Fre: 8:30-18 og Lør: 9-14
  • Ansatte: Grunde, Fredrik, Frank, Gunnar, Harald, Ole Roger, Ronny, Tommy og Frode
  • Besøk vår nettside
  • Lik oss på Facebook