Velkommen til Baker Jørgensen

Baker Jørgensen på Stoa Senteret er det naturlige valget for sunn og god lunsjmat for store og små. Vi serverer ferske bakervarer med kvalitetspålegg laget fra bunnen av hver dag for at du skal få den beste smaksopplevelsen.

Gode smaksopplevelser kommer fra håndverk og lidenskap. Vi har et stort og bredt utvalg av varer som er produsert ferskt – nettopp for at du skal få en god smaksopplevelse, enten det er til fest eller hverdags.

 

Alle våre produkter blir laget fra bunnen av med ferske råvarer. Hos Baker Jørgensen strekker vi oss hele tiden etter det smakfulle. Det har vi gjort i mer enn 100 år, og det skal vi fortsette med.

Vi kan friste med Napoleonskake, mengder av hvetebakst, wienerbrød, softis og kvalitetsmarsipan når det er jul og påske.

Baker Jørgensen er mer enn et bakeri.
Siden 1904 har vi bakt. For oss er baking et håndverk og en lidenskap. Å bake handler om kvalitet, gode råvarer og stolthet. Brød, kaker, catering, smørbrød, snitter og koldtbord, bryllupskaker, marsipan, napoleonskaker eller andre kaker – vi baker ferskt fra bunnen av hver dag, for at du skal få den gode smaksopplevelsen. Til store anledninger leverer vi hjemmelagde kaker etter ditt ønske.

Som en søt avslutning på bryllupsmiddagen vil du ikke bli skuffet med en nydelig bryllupskake fra Baker Jørgensen. Kom gjerne innom eller ring for en liten prat om ideer og tanker rundt kaken.

Baker Jørgensen er gode på brød, hos oss får du både lavkarbo-brød, knekkebrød, helserugbrød og mye mer. Hver morgen, 6 dager i uken står våre bakere litt tidligere opp for å lage ferske bakevarer for at du skal få en god frokost og lunsj. Hos Baker Jørgensen får du over 20 forskjellige brødtyper pluss mange forskjellige typer rundstykker. Først kl 6 er de første brødene ute av ovnen, slik at vi kan garantere at de er rykende ferske.

Er du ute etter fine brød til rekene eller grovere brød for metthet og velvære har vi alltid et godt forslag for dine ønsker.

Vi har spesialbrød som Jørgensens Lavkarbo og «glutenfrie» brød som er produsert uten tilsatt gluten slik at flere gluten allergikere kan nyte våre brød.

Enkelte av brødene våres har noe sukker i seg, dette kun for næring til gjæren slik at gjæringsprosessen skal virke optimalt.

I Bergen har de skillingsboller med sukker og kanel, i Arendal har vi purker med gul stripe, melis og kokos. Begge produktene er klassisk hvetebakst som har bestått i mange år. I Arendal har vi Røde Kors-kringlen, som i dag heter dansk kringle. Et wienerprodukt som har vært servert på utallige møter innen mange forskjellige lag og foreninger.

Wienerbrødet lages fra bunnen av med mel, vann og gjær som vi lagvis ruller smør inn i.

Velkommen ti fristelser hos Baker Jørgensen

 

  • Telefon: 477 70 039
  • Åpningstid: Man - Fre: 10-18 og Lør: 10-16
  • Ansatte: Anna, Irene, Aud og Wenche
  • Besøk vår nettside
  • Lik oss på Facebook