Vi inviterer til vårmarked med rabattkuponger i butikkene. Det blir salg av sommerblomster fra Grosvold Gård og vi får besøk av «Norwegian Traditions» som har med seg kortreist spekemat og andre lokale matskatter. På fredagen serverer vi kaffe og kake fra kl. 14.00.

Grosvold Gård selger sommerblomster

Torsdag 26. mai tom lørdag 28. mai selger Grosvold Gård sine egenproduserte sommerblomster, krydder – og grønnsaksplanter her på Stoa Senteret.

Grosvold Gård

Grosvold gård er et lite familiedrevet gartneri i Grimstad som har dyrket og solgt sommerblomster i 27 år og de gleder seg til å treffe deg på Stoa Senteret denne helgen.

Surfina Ampel

Hele helgen blir det kjempetilbud: 1 Surfinia Ampel til 149 kr eller 2  Surfinia Ampel for 275kr.

Blant blomstene du kan finne vil det være stemorsblomster, petunia, tagetes, lobelia, fuksia, sommergeorginer, isbegonia, middagsblomst, gazania, blåkorg og mye mer.

Grosvold gård er et lite familiedrevet gartneri i Grimstad Vi har dyrket og solgt sommerblomster i 27 år og gleder oss til å treffe deg på Stoasenteret denne helgen.

Norwegian Traditions

Fra torsdag til lørdag kan du kjøpe kortreist spekemat og andre lokale matskatter fra «Norwegian Traditions».

1 _MG_1597 2 _MG_1613 3 NT logo

Fredag 27. mai – gratis kaffe og kake

Vi serverer alle våre kunder kaffe og kake fredag 27. mai fra kl. 14.00.

Rabattkuponger torsdag til lørdag

Tilbud Vaarmarked-07 Tilbud Vaarmarked-06 Tilbud Vaarmarked-05 Tilbud Vaarmarked-04 Tilbud Vaarmarked-03 Tilbud Vaarmarked-02

Tilbud torsdag til lørdag

Stoa tilbud varmarked 1

Stoa tilbud varmarked 2