På søndag 8.november er det farsdag. Det er dagen vi skal gi våre pappaer litt ekstra oppmerksomhet, her får du noen tips til hva du kan gjøre for å glede far litt ekstra denne dagen.

Fedrenes dag
Farsdagen er en hedersdag for fedre, og i Norge feires farsdagen den første eller andre søndagen i november. Opprinnelig kommer konseptet fra USA, og det ble populært i Norden og Norge først etter andre verdenskrig.
Det er tradisjon for å gjøre litt ekstra “stas” på faren sin denne dagen. Her er noen tips til hva du kan gjøre på farsdagen:

Frokost på sengen, kafèbesøk eller kanskje frisøren?
Hva med å overraske far med en god frokost på sengen? Smør noen gode skiver med brød eller ferske rundstykker og server på brett sammen med en rykende varm kopp kaffe. Hos Baker Jørgensen har de nytraktet kaffe og ferske bakevarer. Om du heller ønsker å ta med far til frisøren så har du muligheten til å stikke innom Lucky frisør med sine glade ansatte.

Skjorte og jakker
Hva med å overraske far med ny skjorte eller spenstig vinterjakke. På Lager-Utsalg finner du bomullsbukser, ytterjakker, sko og t-shirt for å nevnt noe. Alt til svært gunstige priser.

Gi en liten gave
Det er alltid hyggelig med en liten gave på farsdagen. Alle butikkene på Stoa Senter har små og store gaver. Stikk gjerne innom oss og vi hjelper deg med å finne gaven som kan passe for din lommebok.